×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 20 September , 2024

اقتصاد زمانه : اولین جلسه شورای هماهنگی محلات کم برخوردار منطقه ۲۰ با هدف تشکیل قرارگاه توسعه و تحول محلات کم برخوردار برگزار شد.
به گزارش اقتصاد زمانه به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰ ؛ اولین جلسه شورای هماهنگی محلات کم برخوردار این منطقه با حضور رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار کشور،دبیر ستاد مرکزی توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور، شهردار منطقه ۲۰،روسای ادارات شهرری و مدیران ارشد این منطقه در راستای اجرای طرح توسعه و توانمندسازی و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار و بهره گیری از تجارب حوزه های مختلف در محرومیت زدائی و خدمات اجتماعی به میزبانی منطقه ۲۰ برگزار شد.
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار کشور با بیان اینکه طرح تحول و توانمند سازی ۲ هزار و ۲۰ محله کم برخوردار در مناطق مختلف کشور آغاز شده است، گفت: اقدامات لازم در اجرای طرح توانمندسازی و تحول این محلات با مشارکت نهادهای کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، هلال احمر،ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، اوقاف و امور خیریه و شهرداری ها انجام می شود.
آقا محمدی با اشاره به اینکه از ظرفیت ورزشکاران و مدارس در اجرای طرح تحول و توانمند سازی محلات کم برخوردار استفاده می شود افزود: در این محلات بحث بهداشت و درمان برای پزشکان خانواده و بیمه سلامت هماهنگ شده است.
او اضافه کرد: اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار و معتادان ، سرگرمی های محلی، پیش بینی فضای ورزش برای بانوان ، طرح های مذهبی از دیگر برنامه های پیش بینی شده است.
محمد ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ گفت: در این جلسه با تاکید بر شناسائی و به کارگیری جوانان صالح،انقلابی و توانمند در راس عوامل تحول و پیشرفت محلات با هدف تبدیل محلات کم برخوردار به محلاتی با کودکان، نوجوانان و جوانان توانمند و کارآمد و موثر در عرصه های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در چشم انداز افق ۱۴۰۴ و به منظور رفع نیازهای محلات مورد هدف از ظرفیت های موجود در این منطقه با کمک دستگاه های ذیربط استفاده شود.
ناظم رضوی با بیان اینکه در این جلسه وظایف هر یک از سازمان های عضو شورای هماهنگی محلات کم برخوردار تشریح شد، افزود: از ۲۰ محله این منطقه، ۱۸ محله طبق دستورالعمل وزارت کشور به عنوان محلات کم برخوردار محسوب می شوند و به منظور توانمندسازی این محلات می بایست از همکاری و تعامل جوانان صالح و انقلابی و توانمند به عنوان مسئولین پهنه و شهرداران کوچه بهره مند شویم.
او ادامه داد: در همین راستا مقرر شد ضمن معرفی شهرداران کوچه و مسئولین پهنه از سوی اعضای شورای هماهنگی محلات کم برخوردار؛ خانه شهر، خانه کمیته، خانه هلال احمر و خانه بهزیستی تشکیل و بر اساس ماموریت های محوله نسبت به شناسائی دقیق مسائل و مشکلات اجتماعی و توانمندسازی محلات اقدام شود.
این جلسه با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار کشور، پارسا گوهری دبیر ستاد مرکزی توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور، حجت الاسلام عامری رئیس امور مساجد شهرری، شهردار منطقه ۲۰ و روسای اداره بهزیستی ، شبکه بهداشت و درمان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)،کمیته امداد امام خمینی، اداره ورزش و جوانان، اداره اوقاف، مرکز آموزش فنی و حرفه ای، ادارات آموزش و پرورش نواحی یک و دو و اداره تعاون شهرستان ری و مدیران ارشد این منطقه برگزار شد.
در این جلسه احکام اعضای شورای هماهنگی قرارگاه منطقه ۲۰ در شهرری، به تعدادی از روسای ادارات و سازمان های شهرستان ری اعطاء شد.
جلسه شورای هماهنگی محلات کم برخوردار منطقه ۲۰ هر ماه یک بار به صورت مستمر برگزار خواهد شد.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.