اقتصاد زمانه : سرپرست دانشگاه بینالمللی چابهار گفت: اجرای طرح ویژه منطقه علم و فناور به مساحت ۳۰ هکتار، مدرسه کسب و کار بینالمللی و شتاب دهنده حوزه صنایع خلاق و استارتآپها در جلسه هیات امنای دانشگاه بین المللی چابهار مصوب شد.
به گزارش اقتصاد زمانه به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل منطقه آزاد چابهار ناصر آبروِش روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایجاد شرکتهای زایشی همچون مدرسه کسب و کار بینالمللی و شتاب دهندهها در حوزه صنایع خلاق و استارتآپها و همچنین طرح ویژه منطقه فناور با حضور عبدالرحیم کُردی رییس هیات امنا و سایر اعضا مصوب شد، لازم به توضیح است، اینگونه طرح ها، در نوآوری و کسب و کارهای هم سو با سواحل مکُران و ماموریت منطقه آزاد چابهار تعریف و به عنوان هاب و شبکه تکنولوژی اثرگذاری بینالمللی و منطقهای دارد و در آینده نزدیک اشتغال جوانان را مهیا و نیاز صنایع سنگین و سبکی که در حال توسعه هستند را برآورد میکنند.
وی ادامه داد: بهروزرسانی آییننامههای مالی و معاملات و همچنین حقوق دستمزد اعضای هیات علمی و غیر علمی در این جلسه به تصویب رسید.
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار تصریح کرد: تصویب رشتههای دانشگاه بر اساس سند چشمانداز و ماموریتهای سواحل مکُران در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ مورد تصویب هیات امنا قرار گرفت.
وی بیان کرد: اجرای طرحهای زیربنایی و کارآفرینی در راستای توسعه فناوری و ارتقای دانشگاه از نسل سوم به نسل چهارم دانشگاهها است و این دانشگاه در تلاش برای رسیدن به دانشگاههای بینالمللی و کارمحور است. موارد ذکر شده، مورد تصویب هیات امنای دانشگاه بینالمللی چابهار قرار گرفت.
گفتنی است، تصمیمات کلان دانشگاه بینالمللی چابهار در هیات امنا مورد تایید و تصویب قرار میگیرد.
دانشگاه بینالمللی چابهار برای دانشجویان مقطع کارشناسی، موقعیت تحصیل در رشتههای مهندسی عمران، مهندسی معدن، کامپیوتر، مدیریت بانکداری، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، علوم تربیتی، حقوق، اقتصاد و مهندسی معماری را مهیا کرده است.